De Sluis online

De Sluis en het Coronavirus

Taalcafé de Sluis is door de maatregelen rondom het Coronavirus gesloten. Er vinden geen “fysieke” bijeenkomsten plaats in de Jufferstraat in Zaandam (naast VWN) of in buurtcentrum de Lorzie in Wormerveer.
Indien we weer open kunnen melden we dit op de website en/of onze facebookpagina! Tijdens de sluiting van de fysieke Sluis zijn we wel online geopend!

De Sluis online

Tijdens de reguliere openingstijden van de Sluis zijn we nu (tijdelijk) online te vinden. De Sluis online werkt bijna hetzelfde als de reguliere Sluis. We komen met zijn allen bij elkaar in de (digitale) huiskamer en van daaruit worden er groepjes op niveau gemaakt. Vanuit de huiskamer gaan alle groepjes dan uiteen om in aparte kamers samen met een vrijwilliger Nederlands met elkaar te kletsen. Net zoals in de echte Sluis!

 

Voor de Sluis online gebruiken we het programma Zoom. Dit programma kan je downloaden op je computer (https://zoom.us/download) of als app op je telefoon of tablet. Onderaan de pagina een instructie!

 

 

De link

Om mee te doen met de Sluis online klik je op deze link: https://zoom.us/j/273526454 of vul je de volgende meeting ID in: 273 526 454.

Hoe installeer je het programma Zoom?

 

Share This
UA-76429440-1